GRATIS VERZENDING boven €17,50 binnen Nederland!
 Nederlands (Dutch)  English  German
Productieproces

Al sinds 1920 produceert Matthijs drop, winegum en gom. Dankzij de ervaring van generatie op generatie kent Matthijs de markt als geen ander. De originele recepten van toen spelen nog altijd een grote rol in de huidige markt. En daar zijn we trots op! Maar naast dat we de markt als geen ander kennen, staan we ook voor vernieuwing. En dat is binnen een flexibel en uitgebreid productieproces heel goed mogelijk!

 

Secuur proces

 

Het ontwikkelen van een dropsoort gaat niet over één nacht ijs. Onze conceptafdeling werkt nauwgezet aan de eerste stap om zo de juiste combinatie te krijgen van blokdrop, zout, suiker en de daarbij behorende kleur-, geur- en smaakstoffen. Zodra het recept is vastgesteld wordt de eerste reeks geproduceerd onder scherpe controle en na goedkeuring wordt de drop in productie genomen. Binnen het productieproces staan hygiëne en kwaliteit hoog in het vaandel. Bij elke stap binnen ons productieproces zijn er controleurs aanwezig die de drop, winegum en gom testen. Zo zijn we zeker dat na de eindpunten, de droogperiodes en de glanstunnel, er altijd een kwalitatief en hoogwaardig product afgeleverd wordt.

 

IFS-, BRC- en HACCP gecertificeerd

 

Uiteraard voldoet Matthijs aan alle belangrijke certificeringen op het gebied van hygiëne, productie en constante, hoge kwaliteit. Daarmee is elk product dat de fabriek verlaat gegarandeerd.

 

Geen AZO grondstoffen

 

Het is ook belangrijk te weten dat Matthijs NIET werkt met AZO grondstoffen. Dat betekent dat er GEEN kleurstoffen worden toegevoegd die een allergische reactie kunnen veroorzaken.

 

Conceptontwikkeling

 

Binnen Matthijs blijven we bezig met het ontwikkelen van nieuwe snoepsoorten. Een uitdagend proces waarin we blijven groeien. Zo is dit te zien in onze reeks merkproducten, zoals bij de Matroesjka's. Maar ook voor private en fancy labels is het mogelijk om een eigen dropsoort te ontwikkelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van drop met pindasmaak of een gom in de vorm van uw eigen logo met een authentieke aardbeiensmaak? Ideeën en mogelijkheden zijn er volop. heeft u vragen neem contact met ons op info@dropwinkel.eu.