Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (2)
Prijs
  1. 22
    23
Manufacturer
  1. Dragon ball (1)
  2. Pokemon (1)

Aziatisch snoep

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Aziatisch snoep bestellen bij Dropwinkel.eu

Net als in West-Europa houden ze in Azië van snoepen. Veel snoepjes die bij ons populair zijn, doen het ook in Azië heel goed. Toch hebben ze er ook andere voorkeuren en brengen ze er vaak varianten op onze snoepjes op de markt. Daarbij spelen vruchten als guave, ananas en mango vaak een belangrijke rol, terwijl we hetzelfde kunnen zeggen over rijst, karamel, gember, koffie en zelfs garnalen. Bij ons kunt u uiteenlopende soorten Aziatisch snoep bestellen. In deze shop kunt u Aziatisch snoep bestellen. Ook in Azië zijn er heel wat smaakverschillen, waardoor we bijvoorbeeld eerder kunnen spreken over Chinees snoep, Koreaans snoep en Japans snoep. Bij ons kunt u al dit Aziatisch snoep bestellen.

Japans snoep kopen bij Dropwinkel.eu

Als u denkt aan Japans snoep dan denkt u natuurlijk al snel aan Pocky. Pocky komt oorspronkelijk uit Japan en is nog steeds heel populair Japans snoep. Ander Japans snoep dat bij ons heel populair is, is de Japanse KitKat. Deze bijzondere variant is in uiteenlopende smaken te verkrijgen, bijvoorbeeld in de smaak Strawberry Cheesecake. Ook de Panda-snoepjes, denk maar aan de Kabaya Saku Saku Panda Almond & Cacao, vormen een populair voorbeeld van lekker Japans snoep.

Chinees snoep kopen bij Dropwinkel.eu

Chinees snoep is niet te vergelijken met Japans snoep, hoewel ze in beide landen natuurlijk ook houden van zoete lekkernijen. Een voorbeeld van populair Chinees snoep? Haw Flakes! Dat zijn traditionele snoepjes die lijken op flinterdunne wafeltjes en die een zoete smaak hebben met een pittige nasmaak. Ook gedroogde pruimensnoepjes en White Rabbit Candy zijn voorbeelden van populair Chinees snoep. White Rabbit Candy is snoep met een kauwbare textuur en een melkachtige smaak. Het snoepje zit in een rijstpapiertje dat ook gewoon kan worden opgegeten. Er zijn tegenwoordig allerlei varianten op dit traditioneel Chinees snoep te verkrijgen, bijvoorbeeld met de smaak mango, pinda of lychee.

Koreaans snoep kopen bij Dropwinkel.eu

Men zegt wel eens dat Koreaans snoep niet te vergelijken is met snoep van elders ter wereld. Kenmerkend is dat veel soorten Koreaans snoep rijst bevatten. Geliefd Koreaans snoep is bijvoorbeeld Lotte Pepero. Lotte Pepero is een koekjesstokje met chocolade aan de buitenkant, vergelijkbaar met Mikado en Pocky (Japans snoep). Bijzonder is waarmee ze zijn omhuld, want omhulsels als aardbei, amandel en Oreo behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook populair is de Nongshim Honey Flavoured Twist Snack, een soort van honingboterchips. Uiteraard is er ook nog eens het traditionele Koreaans snoep en gebak, zoals de suikerkoekjes (dalgona), het chrysantenbrood (gukhwappang) en de Koreaanse pannenkoek (hotteok). Dergelijke gebakjes en koekjes moet u zeker eens proberen als u op reis bent naar Korea.

Meer dan alleen Aziatisch snoep bestellen bij Dropwinkel.eu

Wilt u Aziatisch snoep bestellen, bijvoorbeeld Chinees snoep of Koreaans snoep? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Dropwinkel.eu kunt u uiteenlopende soorten Aziatisch snoep bestellen. Wij hebben nu eenmaal een rijk assortiment aan producten die wij voor u importeren. Naast Chinees snoep, Koreaans snoep en Japans snoep kunt u ook frisdranken uit Denemarken kopen, alsook Amerikaanse snoep en chocolade. Op de onderstaande pagina's kunt u er meer over lezen.

"