Onze andere webshops

Bundaberg, waar premiumfrisdrank wordt gebrouwen

maandag 12 september 2022 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Sommige bedrijven bieden iets bijzonders en Bundaberg Brewed Drinks Pty Ltd is daar een voorbeeld van. Het is al jaren een van de populairste non-alcoholische dranken van Australië en nu is het ook bij Dropwinkel.eu te verkrijgen. Wij bieden talloze dranken van het merk Bundaberg aan en lichten dit merk graag voor u toe.

Gespecialiseerd in non-alcoholische brouwsels

Bundaberg Brewed Drinks Pty Ltd is een Australisch familiebedrijf dat niet-alcoholische dranken brouwt. Het is gevestigd in Bundaberg in Queensland. Bij de oprichting in 1960 was het bedrijf een kleinschalig bottel- en fermentatiebedrijf, maar de Australische onderneming stond nooit stil. De dranken van Bundaberg zijn intussen in meer dan 61 landen ter wereld te verkrijgen. Het bedrijf is voornamelijk bekend omwille van hun gemberbier. Tegenwoordig beschikt men over een eigen gemberkwekerij en werkt men nauw samen met het bedrijf PepsiCo.

Assortiment van Bundaberg

Bundaberg biedt zestien verschillende dranken aan, gaande van gemberbier over een bloedsinaasappeldrank tot een tropische mangodrank. Het assortiment omvat ook drie varianten met minder calorieën, namelijk Diet Ginger Beer, Diet Sarsaparilla Root Beer en Diet Lemon Lime and Bitters. Dit laatste is een goed alternatief voor de Bundaberg Lemon, Lime & Bitters. Er zijn ook brouwsels die slechts gedurende een beperkte periode van het jaar te verkrijgen zijn, waaronder het Spiced Ginger Beer.

Veruit de bekendste producten zijn Bundaberg Ginger Beer en Bundaberg Root Beer. Het bekende Bundaberg Ginger Beer is dé favoriet van Australië en is ambachtelijk gebrouwen. Het is gemaakt met lokaal geteelde gember en suikerriet en het komt in een authentieke glazen fles met een iconische cap. Bundaberg Root Beer is eveneens een topper uit het assortiment van dit bedrijf. Het is gemaakt met zoethoutwortel, vanillebonen en sarsaparillawortel. Het kan gewoon uit het flesje worden gedronken, maar het is ook lekker in combinatie met verse limoen en munt. Hoewel men spreekt van Ginger Beer en Root Beer bevat het geen alcohol. Het bewijst dat alcohol helemaal niet nodig is om een lekker drankje te brouwen.

Probeer gerust zelf de premiumdranken van Bundaberg uit en ontdek waarom zoveel mensen er enthousiast van worden!