Onze andere webshops

Nieuw in het assortiment: de verantwoorde snacks van Bites We Love

donderdag 17 november 2022 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Bij Bites We Love hebben ze een nobel doel: mensen helpen om gezonder te snacken. Dat doen ze door heerlijke snacks te maken. Snacks die niet hoeven onder te doen voor de vele vette, suikerrijke knabbeltjes die vandaag al te vinden zijn. Daarbij gebruiken ze plantaardige ingrediënten als bonen, erwten en noten en beperkt men de hoeveelheid suiker, vet en zout. Het staat u toe om onbezorgd te snacken en u goed te voelen. De feelgoodsnacks van Bites We Love zijn nu ook te verkrijgen bij Dropwinkel.eu.

Over het merk Bites We love

Bites We Love is een relatief jonge snackproducent. Het Nederlandse bedrijf werd in 2015 opgericht door Marleen Basart en Liesbeth Gouwens, alle twee gepassioneerd door gezonde, lekkere snacks. Het begon als een online abonnement op gezonde snacks en het groeide uit tot een bedrijf dat aan meer dan 2000 verkooplocaties levert in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Dat het zo’n succesverhaal is, komt onder andere doordat consumenten steeds bewuster omgaan met wat ze eten. De keuze voor de beste, natuurlijke ingrediënten wordt op prijs gesteld. Dat de bites barstensvol smaak zitten, helpt natuurlijk.

Online feelgoodsnacks van Bites We Love kopen bij Dropwinkel.eu

In eerste instantie bieden we drie producten van Bites We Love aan. Het gaat in de eerste plaats om de Bites We Love Crunchy Peas Smoked Paprika. Dat zijn knapperige erwten die een gerookte paprikasmaak hebben. Het bevat 60% minder vet dan gewone chips en borrelnootjes, het is rijk aan vezels en eiwitten en het is 100% vegan.

Daarnaast kunt u bij ons de Bites We Love Crunchy Peas Dark Chocolate kopen. Dat zijn knapperige erwten met een jasje van pure chocolade. Deze natuurlijke tussendoortjes zijn er speciaal voor de zoetekauwen en bevatten 50% minder suiker dan normale snacks met een chocoladecoating. Het bevat geen palmolie en de gebruikte cacao is Rainforest Alliance Certified. Ten slotte bieden we de Bites We Love Crunchy Mix BBQ aan, een mix van met een barbecuesmaak gezegende erwten, kikkererwten, tuinbonen en maïs.

We zijn er zeker van dat deze gezonde snacks bomvol genot en met de goede kracht van plantaardige ingrediënten in de smaak zullen vallen. In de toekomst voegen we mogelijk nog andere feelgoodsnacks van Bites We Love aan ons assortiment toe.

"