Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@dropwinkel.eu
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Vegetarisch
  1. Ja (1)
Prijs
  1. 16
    17
Manufacturer
  1. Go Pure (1)

Chips minder vet

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Chips met minder vet kopen bij Dropwinkel.eu

Chips zijn vaak erg vet en zijn maar moeilijk in te passen in een gezonde levensstijl. Af en toe eens een handje aardappelchips eten, is natuurlijk geen ramp, maar zeker voor wie wil afvallen, is dit geen goede keuze. Indien u toch zondigt, kiest u bij voorkeur voor chips met minder vet en chips zonder koolhydraten. Wat zijn chips met minder vet en welke chips zijn het gezondst? Ontdek het hieronder.

Welke chips zijn het gezondst?

Het is moeilijk om te zeggen welke chips het gezondst zijn. Hoe dan ook bestaat ongeveer een derde van klassieke aardappelchips uit vet, dat is enorm veel. Hierdoor krijgt u ook heel veel vet binnen. Dit geldt ook bij groentechips. Daarnaast bevatten zowel groente- als aardappelchips erg veel zout, wat de bloeddruk kan verhogen. Vaak zit er ook wel wat suiker en koolhydraten in chips. Ook hier geldt dat dit zowel bij groentechips als bij aardappelchips het geval is. Welke chips zijn het gezondst? Dat zijn chips met minder vet en zout. En bij voorkeur chips zonder koolhydraten of met weinig koolhydraten. Een voorbeeld van chips met minder vet is rijstchips. Dat komt omdat rijstchips wordt gepoft in plaats van gefrituurd. Ook ovenchips, bijvoorbeeld deze van Lay's, zijn een goede keuze. Omdat ze in de oven zijn gebakken, hebben deze chips minder vet. Gezonde chips bestaan eigenlijk niet, maar door te kiezen voor chips met minder vet en chips zonder koolhydraten maakt u in ieder geval een bewuste keuze.

Chips met minder vet bestellen

Zoals eerder gezegd, zijn rijstchips een goede keuze voor wie op zoek is naar chips met minder vet. Wat het aantal calorieën betreft, kunt u dan weer kiezen voor naturelchips, bijvoorbeeld voor Lay's Light Naturel. Lay's Light Naturel bevat 30% minder vet dan gewone aardappelchips. Het is ook te verkrijgen in de uitvoering Lay's Light Paprika. Ovengebakken aardappelchips vallen vaak eveneens onder de noemer chips met minder vet, maar kunnen wel nog steeds erg zout zijn en veel koolhydraten bevatten. U vindt deze producten onder andere op de hieronder weergegeven pagina's.

"