Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
 1. Ja (13)
Prijs
 1. 3
  48
Manufacturer
 1. Croky (1)
 2. Doritos (6)
 3. El Sabor (2)
 4. Jimmy´s (2)
 5. Santa Maria (2)

Tortilla chips

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

"

Tortillachips online bestellen bij Dropwinkel.eu

Tortillachips zijn chips die worden gemaakt op basis van maïs. Oorspronkelijk werd het als bijproduct van de Mexicaanse tortilla's op de markt gebracht, tegenwoordig wordt het gewoon op grote schaal geproduceerd. Tortillachips worden vaak als voorgerecht geserveerd en kunnen ook in hoofdgerechten worden verwerkt. Onder andere tortilla-chips met kaas en gehakt zijn erg lekker. Bij ons kunt u uiteenlopende tortillachips kopen van merken als Croky, Doritos, Jimmy's, Lay's en Santa Maria. Afhankelijk van de gebruikte ingrediënten zijn er diverse smaken mogelijk. Sommige bedrijven leveren alvast een dipsaus bij hun tortillachips.

Aanrader: tortilla-chips met kaas en gehakt

Er zijn talloze manieren om tortillachips te serveren. U kunt bijvoorbeeld tortillachips serveren met een dipsaus als guacamole of salsa. Daarnaast kan het worden gebruikt om nacho's of andere hoofdgerechten te maken. Bij nacho's bedekt men de tortillachips met jalapeño, kaas en eventueel met vlees. Meestal combineert men dan tortilla-chips met gehakt. Er zijn ook andere vlezen mogelijk dan gewoon tortilla-chips met gehakt, denk maar aan chorizo. Als men de tortilla-chips met kaas bedekt, gaat het traditioneel gezien om geraspte cheddar. Ook kunt u tortilla-chips met kaas als Goudse kaas combineren, zolang de kaas maar goed smelt. Verder zijn er naar wens extra ingrediënten toe te voegen aan de tortilla-chips met kaas, zoals bonen, mais, olijven en ui. Het gerecht wordt warm geserveerd. Tortilla-chips met kaas kan zowel in de pan als in de oven worden bereid.

Online chips bestellen bij Dropwinkel.eu

Of u nu houdt van tortilla-chips met kaas en gehakt of gewoon met een lekkere dipsaus, wij bieden altijd een passende oplossing. Het is altijd een smaakvol alternatief voor klassieke aardappelchips. Het is echter zeker niet het enige alternatief dat wij aanbieden. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld rijstchips bestellen of bijzondere chips met een vormpje. Ontdek het hieronder.

"