Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@dropwinkel.eu
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 10
    39
Manufacturer
  1. Cheetos (2)
  2. Doritos (4)
  3. Lay's (5)

Uitdeel zakjes chips

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

"

Chips in uitdeelzakjes kopen bij Dropwinkel.eu

Chips-uitdeelzakjes zijn telkens kleine zakjes met daarin aardappel- of maïschips, dit alles mooi samengevoegd in een grote zak. In zo'n grote uitdeelzak zitten meestal verschillende zakjes met diverse smaken. Dit is een ideale oplossing bij feestjes, zodat u nooit onnodig veel zakken opent. Het helpt verspilling tegen te gaan. Ook thuis is het handig, omdat iedereen zijn eigen favoriete smaak kan kiezen. Ideaal voor gezinnen die het nooit eens zijn over welke zak ze zullen openen.

Verschillende producenten die de consument bekoren

Chips in uitdeelzakjes wordt door verschillende producenten op de markt gebracht. Zo verkoopt onder meer Lay's chips in uitdeelzakjes. Het gaat dan altijd om een grote zak met daarin chips in uitdeelzakjes. De uitdeelzakjes bevatten een enkele portie chips. U kunt onder meer kiezen tussen de Lay's Party Mix, de Lay's Family Mix en de Lay's Duo Mix, telkens met vijftien chips-uitdeelzakjes. De Lay's Party Mix bevat Lay's Paprika, Naturel, Cheese Onion, Bugles Nacho Cheese en Hamka's. Ook de Lay's Family Mix zit boordevol lekkere Lay's-chips in uitdeelzakjes, namelijk Lay's Bugles Nacho Cheese, Hamka's en Wokkels Paprika. Daarnaast bevat het ook twee zakjes van Cheetos: Cheetos Chipito en Cheetos Nibb-it Sticks.

Met de Lay's Duo Mix kiest u dan weer voor de klassieker onder de Lay's-chips in uitdeelzakjes: de smaken naturel en paprika. Acht keer paprika en zeven keer naturel leveren vijftien heerlijke porties. Naast de Lay's-chips in uitdeelzakjes kunt u ook kiezen voor de uitdeelverpakkingen van onder meer Doritos, Croky of Cheetos.

Uitdeelzakjes chips: aanbieding bij Dropwinkel.eu

Indien u voor uw uitdeelzakjes chips aanbieding na aanbieding wilt scoren, bent u op deze website aan het juiste adres. Regelmatig hebben wij kortingsacties waarbij we de chips-uitdeelzakjes extra voordelig aanbieden. U vindt het terug op de actiepagina. Daarnaast kunt u voor uw uitdeelzakjes chips een aanbieding verzilveren door gebruik te maken van onze staffelkortingen die automatisch worden verrekend. Hiermee belonen we klanten die grote bestellingen plaatsen. Onze tip is om meteen voldoende te bestellen. Niet alleen omwille van deze staffelkorting, maar ook omdat u bij grote bestellingen geen verzendkosten hoeft te betalen. U kunt niet alleen voor uw uitdeelzakjes chips aanbieding na aanbieding scoren in deze shop, maar ook voor onze talloze andere soorten aardappel-, maïs- en rijstchips. Ontdek onze scherpe prijzen op de hieronder weergegeven pagina's.

"