Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Ja (1)
  2. Nee (1)
Prijs
  1. 10
    16
Manufacturer
  1. Coca-Cola (7)
Soort frisdrank
  1. Cola  (2)
Verpakking
  1. Blik (2)

Cola-cola

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

"

Online Deense Coca-Cola kopen bij Dropwinkel.eu

Deense Coca-Cola is een voorbeeld van parallelle import. Hierbij wordt deze populaire frisdrank uit Denemarken geïmporteerd en op de Nederlandse en de Belgische markt gebracht. Het gaat om hetzelfde product, maar dan goedkoper. Parallelle import gebeurt ook bij andere producten en bedrijven kunnen er weinig tegen beginnen, want we leven nu eenmaal in een vrij land. Wat bij Deense cola het verschil is en waarom wij aanraden om Deense Coca-Cola te bestellen, ontdekt u hieronder.

Deense cola: verschil met het Nederlandse drankje?

Er is eigenlijk geen verschil tussen de Deense cola en de Nederlandse versie, of toch niet wat de smaak betreft. Ze zijn alle twee gemaakt volgens hetzelfde recept en hebben dezelfde smaak. Er zit ook niet meer of minder water of suiker in. Er zijn slechts twee verschillen en dat is in de eerste plaats de verpakking. Het zoete drankje komt namelijk in een Deense verpakking. Daarnaast is er een prijsverschil: de Deense Coca-Cola is goedkoper dan de cola die u in Nederland kunt kopen. Daarom is Deense Coca-Cola eigenlijk altijd interessanter. Waarom u dan niet overal Deense Coca-Cola vindt? Omdat supermarkten vaak rechtstreeks met Coca-Cola over de prijzen onderhandelen en daarbij gebonden zijn aan de Nederlandse cola.

Uit Denemarken geïmporteerde frisdranken

U kunt bij ons niet alleen de Deense Coca-Cola extra voordelig aanschaffen, maar ook talloze andere frisdranken. We importeren ook onder meer Fanta en Sprite uit Denemarken. Daarbij beperken we ons niet alleen tot dranken van The Coca-Cola Company, want ook bijvoorbeeld Pepsi en Lipton worden door ons geïmporteerd. Al deze dranken uit Denemarken worden per tray verkocht, u hoeft dus niet meteen een volledige pallet te bestellen. We raden wel aan om meteen voldoende te bestellen, zodat u geen verzendingskosten hoeft te betalen. Lees hieronder meer over onze andere frisdranken uit Denemarken. We hebben ook Geen Cola, een Cola die geen calorieën heeft, plantaardig is en geen suiker. 

"