Onze andere webshops

Glutenvrij snoep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 141

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 141

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
"

Dropwinkel.eu, de online verkoper van glutenvrije snoep

Voor wie een glutenvrij dieet volgt, is niet elk snoepje geschikt. Dat komt onder andere door ingrediënten als maltodextrine en glucosestroop. Gelukkig bestaat er ook snoep zonder gluten. Op deze pagina vindt u een ruim assortiment aan snoep zonder gluten. We bieden onder meer de glutenvrije snoep van Katja aan, net als snoep zonder gluten van Harlekijntjes, Haribo, De Bron, Klene en Frisia. Raadpleeg nu voor uw glutenvrij snoep de lijst op deze pagina en maak het uzelf eenvoudig.

Glutenvrij snoep: lijst met snoep zonder gluten

Als u een glutenvrij dieet volgt, dient u normaal gesproken zelf etiketten te lezen en na te gaan of het al dan niet om snoep zonder gluten gaat. Gelukkig zijn er steeds meer producenten van snoep zonder gluten. Zo kunt u voor uw glutenvrij snoep Katja overwegen. De meeste snoepjes van het merk Katja zijn namelijk glutenvrij, met uitzondering van de Oeries Aardbei, de Zure Sticks en de Zure Matjes. De VolFruit-snoepjes kunnen dan weer sporen van gluten bevatten. Indien u voor uw glutenvrij snoep Katja verkiest, zijn onder andere de Farm Mix, de Zoo Mix, de Kokindjes, de Yoghurtgums, de Biggetjes en de Apekoppen absolute aanraders binnen het assortiment van snoep zonder gluten. Uiteraard hoeft u niet per se voor uw glutenvrij snoep Katja de voorkeur te geven. U kunt voor ander glutenvrij snoep de lijst met producten op deze pagina raadplegen.

Dropwinkel.eu, opdat iedereen kan genieten van de lekkerste snoepen

Bij Dropwinkel.eu geniet u altijd van de lekkerste snoepen, ook wanneer u bijzondere dieeteisen hebt. Daarom kunt u bij ons niet alleen snoep zonder gluten kopen, maar bijvoorbeeld ook vegetarisch snoep of halal snoep. Wij bewijzen dat snoep voor mensen met specifieke dieetrestricties net zo lekker kan zijn als eender welk ander snoepje. Ontdek hieronder meer over deze verrukkelijke snoepproducten.

"