Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Nee (6)
Vegetarisch
 1. Ja (36)
 2. Nee (1)
Prijs
 1. 3
  43
Manufacturer
 1. Katja (38)

Katja

Foto-tabel Lijst

1-12 of 38

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 38

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
"

Over het merk Katja

Het Katja-snoep is er voor iedereen, omdat iedereen recht heeft op een bewust verwenmomentje. Bij dit bedrijf kiezen ze er bewust voor om hun snoep anders te maken. Dat wil zeggen met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Ruim dertig jaar geleden is het bedrijf er als eerste snoepmerk in geslaagd om 100% natuurlijke kleurstoffen in al hun snoep en drop te verwerken. Tien jaar later deed men hetzelfde voor de smaakstoffen en werden ook de kunstmatige conserveringsmiddelen verbannen. Hierdoor bevat zowel het Katja-snoep als de Katja-drop alleen natuurlijke aroma's en dat smaakt u.

Bewust genieten van het Katja-snoep

Zowel het Katja-snoep als het Katja-drop is bovendien sinds 2016 vrij van gelatine en is geschikt voor vegetariërs. Zelfs de Biggetjes van dit merk bevatten helemaal geen varkensgelatine of andere dierlijke gelatine. Een deel van het assortiment is ook vegan. Daarnaast is een groot deel van het Katja-snoep glutenvrij. Er zijn uitzonderingen, waaronder de Katja Zure Matten en de Zure Sticks die gluten of sporen van gluten kunnen bevatten. Het merendeel van het assortiment van dit merk is bovendien lactosevrij, met uitzondering van onder meer het Yoghurt Boeketje en de Yoghurtgums.

Productie van het Katja-snoep

Wij verkopen verschillende soorten Katja-snoep en -drop, waaronder de immer populaire Katja Zure Matten. Al dit snoep wordt zorgvuldig gemaakt op basis van vloeibaar snoep dat in malletjes wordt gegoten, waarna het in een droogkamer verdwijnt. De snoepjes gaan daarna ook nog eens in een droogtrommel. Daarbij worden de meelresten van het snoepje gehaald, opgevangen en hergebruikt. Ten slotte geeft men het Katja-snoep een waslaagje op basis van bijenwas en volgt er een visuele controle. Dan is het Katja-snoep klaar om ingepakt te worden en om een plaatsje te krijgen in de online winkelrekken van Dropwinkel.eu.

Vegetarisch snoep kopen bij Dropwinkel.eu

Het Katja-snoep en de Katja-drop zijn uitstekende keuzes voor wie op zoek is naar vegetarisch snoepgoed. We bieden echter nog heel wat ander vegetarisch snoep en vegetarische drop aan van merken als Matthijs, Wilhelmina en de Bron. Op de onderstaande pagina's leest u meer over ons vegetarisch assortiment en de merken die we aanbieden.

"