Onze andere webshops

Oud Hollands snoep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 118

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 118

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Oud-Hollandse snoep van vroeger kopen bij Dropwinkel.eu

Lang voor de grote multinationals in Nederland neerstreken, was Nederland al een echt snoepland. We hebben een rijke traditie als het op snoep aankomt en hoewel het Hollandse snoep van weleer wat op de achtergrond is verdwenen, kunt u bij ons nog steeds het Oud-Hollandse snoep van vroeger aanschaffen. Oud-Hollands snoep doet denken aan uw kinderjaren en wordt nog steeds heel smaakvol bevonden. Omdat het tot op heden nog steeds ambachtelijk wordt gemaakt, heeft het zelfs een luxueuze uitstraling. Daarom is oud-Hollands snoep cadeau doen ook een bijzonder goed idee.

Drop van vroeger kopen bij Dropwinkel.eu

Dat Nederland een rijke droptraditie heeft, hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. Het zal u dan ook niet verbazen dat drop een belangrijke plaats inneemt in ons assortiment van oud-Hollandse snoep van vroeger. We verkopen bijvoorbeeld duimdrop. Duimdrop is oud-Hollands snoep dat kinderen vroeger rond hun duim wikkelden om het zo af te likken. Ook salmiakbollen, salmiaktouwen, drophompen en salmiakbrokken zijn bij ons te verkrijgen. Het gaat om lekkere drop zonder de gekke figuurtjes en vormpjes waarin ze vandaag komen, gemaakt volgens het traditionele recept en op basis van authentieke ingrediënten. We hebben vele bekende merken van Oud-Hollands snoep waaronder Sufaro, Wycam's, Zeeuwse Roomboter Babbelaars en Van Dungen. 

Ander snoep van vroeger kopen bij Dropwinkel.eu

Natuurlijk bestaat ons assortiment van oud-Hollands snoep niet alleen uit drop. Ook andere snoepjes van vroeger zijn bij ons te verkrijgen. Vooral kaneel speelt daarbij een belangrijke rol. Kaneelstokken, kaneelkussentjes en kaneelhompjes mogen bijvoorbeeld niet in ons assortiment ontbreken. Maar ook roomboterwafels, vruchtenballetjes, schuimblokken, kersenstokjes en pepermuntkussentjes zijn natuurlijk heel geliefd. Daarnaast bieden we ook de polkabrokken aan. De polkabrok is oud-Hollandse snoep van vroeger. Deze snoepjes hebben een lichtbruine kleur en een karamelsmaak. Dit oud-Hollands snoep wordt gemaakt op basis van roomboter, vanillesuiker en glucose.

Meer dan alleen oud-Hollands snoep cadeau doen

Oud-Hollands snoep cadeau geven, is wat ons betreft een heel goed idee. Er zijn echter nog heel wat andere snoepjes die u daarvoor kunt gebruiken. U kunt bijvoorbeeld ook bonbons als cadeau geven of authentieke hakhoning die ambachtelijk is vervaardigd. Indien u op zoek bent naar leuke cadeaus raden we aan om een kijkje te nemen op de onderstaande pagina's.