Onze andere webshops

Chips

Foto-tabel Lijst

1-12 of 138

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 138

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

"

Chips online bestellen bij Dropwinkel.eu

In deze shop vindt u een bijzonder ruim chipsassortiment. Deze chips zijn lekker op de bank, als versnapering bij het drinken van een biertje of ideaal als tussendoortje op een receptie. Ons assortiment is bijzonder uitgebreid en bevat ook onder meer rijstchips en bijzondere chips met een vormpje. Hoeveel soorten chips zijn er? Wij zetten alle soorten chips op een rij! Lees verder en weet: chips online bestellen, doet u bij Dropwinkel.eu!

Alle soorten chips op een rij

U kunt de meest uiteenlopende soorten chips online bestellen. Het is moeilijk om alle soorten chips op een rij te zetten, want het zijn er heel veel en het aanbod varieert voortdurend. De zout & peper chips, de naturelchips, knapperige aardappelchips met een beetje zout, vormen een klassieker. Daarnaast zijn er ook de paprikachips. Nergens ter wereld worden er meer paprikachips gegeten dan in Nederland. Zetten we alle soorten chips op een rij, dan moeten we het ook hebben over smaken als bolognese, BBQ-ham, Patatje Joppie, cheese & onion en pickles. Sommige van deze aardappelchips zijn lekker vlak en andere hebben dan weer ribbels. Ook geliefd zijn de Mama Mia's, krokante brosse zoutjes in een spiraalvorm. En als we alle soorten chips op een rij zetten, moeten we het ook nog hebben over de alternatieven die niet op basis van aardappelen zijn gemaakt. Dat is bijvoorbeeld het geval voor Doritos, Jimmy's, Santa Maria en Cheetos, terwijl er ook nog eens kroepoek op basis van garnalen en meel is.

Kijken we ook naar het buitenland, dan wordt het nog moeilijker om alle soorten chips op een rij te zetten. Daar zijn er namelijk heel bijzondere smaken, hoewel ze in het buitenland hetzelfde denken over de smaak Patatje Joppie. In het buitenland heeft men bijvoorbeeld aardappelchips met de smaak van cola, met een mintsmaak, met de smaak van kaneelbroodjes of met de smaak van komkommer. Ook de smaken kiwi, kip en wafels, kaviaar, cappuccino, bosbessen en augurk zijn op zijn zachtst gezegd bijzonder te noemen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de welbekende patatje joppie chips die in Nederland erg bekend zijn. 

Bij Dropwinkel.eu plaatsen we alle soorten chips op een rij

Hoeveel soorten chips zijn er? Dat is moeilijk om te zeggen. Er zijn er in ieder geval heel wat en er komen er elke dag opnieuw bij. Gelukkig kunt u de meest uiteenlopende soorten chips online bestellen bij Dropwinkel.eu. Zowel de courante als de minder courante chips online bestellen, is mogelijk in deze shop. Wilt u chips online bestellen? Neem dan een kijkje op de onderstaande pagina's en ontdek zelf hoeveel soorten chips er zijn. Of bent u op zoek naar chips uit een specifiek land? We hebben ook bekende Amerikaanse chipschips met een vormpje en rijst chips. Op zoek naar gezonde chips? Bekijk ons assortiment van Go Pure

"