Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Naturel chips

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

"

Naturelchips kopen bij Dropwinkel.eu

Er zijn talloze smaken te verkrijgen, maar sommige mensen eten bij voorkeur hun chips naturel. Dat wil zeggen dat de aardappelchipjes knapperig zijn gebakken en afgewerkt zijn met een beetje zout, maar niet met andere smaakmakers. Dergelijke gezouten aardappelchips smaken heel toegankelijk en bieden ook culinaire vrijheid. In principe zijn dergelijke naturel-chips glutenvrij. Frituurvet, zout en aardappels bevatten namelijk geen gluten. Toch is het niet altijd zo dat naturel-chips glutenvrij zijn. Soms voegt men alsnog ingrediënten toe en zitten er stiekem wel gluten in deze aardappelchips. Op zoek naar chips niet met een heftige smaak maar toch een lekkere bite? Dan vindt u wellicht de zout & peper chips ook heel erg lekker! 

Speciaal voor de mensen die hun chips naturel willen

Vrijwel alle fabrikanten van aardappelchips bieden hun chips naturel aan. Dat is bijvoorbeeld het geval voor Lay's, Pringles, Go Pure en Croky. Hoewel het telkens gaat om chips die naturel zijn, zijn er toch smaakverschillen mogelijk. Dat heeft dan niet alleen te maken met de hoeveelheid zout die is toegevoegd, maar bijvoorbeeld ook met de gebruikte olie en de vorm van de chip. Een extra dikke aardappelschijf smaakt anders dan een dun schijfje. We hebben ook heerlijke tortilla chips van Jimmy's

Tip: naturel-chips met kaas uit de oven

Een voordeel van chips naturel kopen, is dat u zelf veel vrijheid krijgt om het creatief af te werken. U kunt er kruiden aan toevoegen, terwijl bijvoorbeeld ook naturel-chips met kaas uit de oven ongelofelijk lekker is. Zeker met wat jalapeños is naturel-chips met kaas uit de oven ongelofelijk lekker. Natuurlijk kunt u het ook eenvoudig houden en kiezen voor aardappelchips die al op smaak zijn gebracht. Denk bijvoorbeeld aan paprikachips. Koop meteen uitdeelzakjes met verschillende smaken. Daarin vindt u chips die naturel zijn, maar bijvoorbeeld ook paprikachips en pickleschips.

"