Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Categorie
 1. Cola (5)
 2. Sinas (3)
 3. Lipton (3)
 4. Sprite (1)
Suikervrij
 1. Nee (1)
Prijs
 1. 7
  15
Manufacturer
 1. Coca-Cola (5)
 2. Fanta (3)
 3. Lipton (3)
 4. Sprite (1)
Soort frisdrank
 1. Cola  (1)
Verpakking
 1. Blik (1)

Extra goedkope frisdrank

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

"

Extra goedkope frisdrank uit Denemarken

Dat u met voordeel frisdrank uit Denemarken kunt kopen, komt door de manier waarop bedrijven als The Coca-Cola Company opereren. Dit bedrijf levert namelijk niet de frisdranken zelf, maar wel de siropen op basis waarvan andere bedrijven de frisdranken kunnen produceren. De bottelarijen kopen de siropen in en maken de frisdrank die ze vervolgens op de markt brengen. Ze kunnen daarbij zelf de verkoopprijs bepalen. Hierdoor kunnen er prijsverschillen ontstaan. De frisdrank die normaal gesproken op de Nederlandse markt wordt gebracht, is afkomstig van een bottelarij in België. Deze frisdrank heeft dan ook een Nederlandstalige verpakking. Deze frisdranken zijn uiteraard bij ons te verkrijgen. Het is echter zo dat wij als groothandel Deense frisdrank importeren met een Deense verpakking. Deze Deense frisdranken zijn goedkoper en daardoor kunt u bij ons met voordeel frisdrank inkopen.

Goedkope frisdrank als particulier kopen bij Dropwinkel.eu

Dat Deense frisdranken goedkoper zijn, komt onder andere omdat de Deense bottelarij geen prijsafspraken heeft gemaakt met andere bottelarijen in Europa. Tegelijkertijd is de Deense afzetmarkt beperkt, waardoor men soms met productieoverschotten zit. Dergelijke overschotten worden extra voordelig ingekocht door groothandels als Dropwinkel.eu. Deze goedkope frisdrank particulier inkopen, kan niet. Bovendien zouden de transportkosten niet opwegen tegenover de besparing. Het is daarom dat wij als groothandel Deense frisdrank voor u inkopen en deze extra voordelig aanbieden in kleine hoeveelheden. Hierdoor kunt u toch met voordeel frisdrank uit Denemarken aanschaffen.

Bij uw favoriete groothandel Deense frisdrank inkopen

Omdat het prijsverschil hoog kan oplopen, raden wij altijd aan om met voordeel frisdrank uit Denemarken in te kopen. Dit is goedkoper dan de frisdranken die u standaard in de winkelrekken vindt. U kunt bij ons uiteenlopende soorten goedkope frisdranken als particulier bestellen, zoals Coca-Cola, Fanta, Sprite, Fuze Tea en 7Up. Hieronder leest u meer over een aantal van deze merken.

"