Onze andere webshops

Fruitsmaken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 143

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 143

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

"

Een frisse fruitdrank kopen bij Dropwinkel.eu

Er was een tijd dat u kon kiezen tussen frisdranken en vruchtensappen. Gelukkig kwam daar verandering in. Tegenwoordig zijn er steeds meer frisdrankproducenten die hun frisdrank op smaak brengen met fruitaroma's. Het resultaat is een frisse fruitdrank met de smaaksensatie van frisdrank en de fruitige twist van vruchtensap. Onder andere Lipton voegt gretig fruitsmaken toe aan zijn ijsthee. Onder andere Lipton Ice Tea Peach is bijvoorbeeld een hit. Ook AriZona, die andere ijstheeproducent, volgt dat voorbeeld.

Verschillende soorten frisdrank met fruit

Voor frisdrank met fruit bent u hier aan het juiste adres. Dat is ook het geval indien u op zoek bent naar frisdrank zonder koolzuur met fruit. Onder meer de eerder aangehaalde Lipton Ice Tea Peach is een voorbeeld van frisdrank zonder koolzuur met fruit. Toch liever frisdrank met koolzuur en fruit? Ook dan geniet u van een ruime keuze. Onder andere de Fernandes-drankjes uit Suriname zijn bij ons te verkrijgen. Deze zoete drankjes zitten boordevol fruitige smaken. We verkopen zowel blikjes als flesjes frisse fruitdrank. En dankzij een ruime keuze aan frisdrank zonder koolzuur met fruit geniet u altijd van afwisseling. Zo hebben we ook frisdrank met aardbei smaak, appel smaak, bessen smaak, bloed sinaasappel smaak, framboos smaak, kers smaak, kiwi smaak, mango smaak, meloen smaak, passievrucht smaak, ananas smaak en meer. Een van de bekendste merken van frisdrank met fruit is Crystal Clear, Ocean Spray, CalypsoTaksi, Vitamin Well en Oasis. Heerlijk fris en ook nog eens gezond! 

Welke frisdrank is het gezondst?

Dat is moeilijk om te zeggen. En eigenlijk is het altijd moeilijk om van een enkel product te zeggen of het al dan niet gezond is. Veel hangt af van hoeveel ervan wordt gegeten of gedronken en wat u voor de rest eet en drinkt. Het is in ieder geval niet zo dat frisdrank zonder koolzuur per se gezonder is dan frisdrank met koolzuur. Ook zijn lightdranken niet per se gezond, omdat ze nog steeds erg zuur zijn en de tanden kunnen aantasten. Bij frisdranken geldt dat af en toe eens een glas geen kwaad kan, maar dat het niet in de Schijf van Vijf staat. Overdrijven is dus geen goed idee. Dat is ook het geval voor frisdrank met fruit. Water met een smaakje is wat dat betreft een betere keuze. Ook af en toe een glas zwarte koffie kan geen kwaad. Welke frisdrank is het gezondst? Het is een vraag die moeilijk te beantwoorden is. Maar met de onderstaande producten maakt u alvast een goede keuze.

"