Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Halal snoep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

"

Halal snoep kopen bij Dropwinkel.eu

Als moslim in West-Europa is het niet altijd even gemakkelijk om snoep te kopen. U mag van uw geloof namelijk enkel halal snoep consumeren. Halal snoep is snoep die is toegestaan volgens de Islamitische voorschriften. Wij hebben voor u reeds uitgezocht welk snoep al dan niet geschikt is voor moslims. Hierdoor is het heel eenvoudig om voor uw halal snoep en drop groothandel Dropwinkel.eu in te schakelen.

Welk snoep is halal?

Opdat we zouden kunnen spreken van halal snoep dient het snoep aan verschillende eisen te voldoen. De kern van het verhaal is dat halal snoep geen expliciet verboden (haram) bestanddelen mag bevatten. Verschillende stoffen die haram zijn, worden door snoepfabrikanten gebruikt. Het gaat bijvoorbeeld om varkensgelatine, karmijn (E120), schellak (E940), cysteïne en alcohol. Opdat we zouden kunnen spreken over halal snoep moet ook het risico op kruisbesmetting worden beperkt. Niet alle producenten communiceren even transparant over de gebruikte bestanddelen. Zo is het niet altijd even duidelijk van welke dieren de gebruikte gelatine afkomstig is. Ook bij cysteïne (bevat soms varkenshaar) is de afkomst niet altijd even duidelijk. Wij nemen dan het zekere voor het onzekere en we spreken niet over halal snoep.

Verschillende soorten halal snoep

Bij Dropwinkel.eu kunt u uiteenlopende soorten halal snoep kopen. We bieden onder meer het halal snoep aan van Katja, de snoepproducent die veelal kiest voor vegetarische recepturen. Ook van merken als Autodrop en CCI bieden wij halal snoep aan. Met zowel zoete als zure snoepen, pepermunten en talloze soorten drop bewijzen we dat halal snoep allesbehalve saai hoeft te zijn. Hebt u nog vragen over de samenstelling van de door ons aangeboden snoepjes? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met onze klantenservice.

"