Onze andere webshops

Koekjes

Foto-tabel Lijst

1-12 of 218

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 218

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

"

Online koekjes bestellen bij Dropwinkel.eu

Bij Dropwinkel.eu kunt u de meest uiteenlopende koekjes online bestellen. U vindt in deze webshop niet alleen koekjes die zich tot de klassiekers mogen rekenen, maar u vindt hier ook meer dan alleen alledaagse koeken. U kunt bijvoorbeeld fruitige koekjes online bestellen of u kunt online koekjes bestellen met lekkere chocolade. Speculaaskoeken, stroopwafels, gevulde koeken, ontbijtkoeken of toch maar cake? Bij ons kunt u al deze koekjes online bestellen. Daarbij rekent u op diverse merken, gaande van LU over De Molen’s Banket, PeijnenburgLotus tot Snelle Jelle.

Alledaagse koekjes online bestellen

Talloze koeken begonnen ooit als onbekende smaakfestijnen en zijn na verloop van tijd uitgegroeid tot klassiekers. Het gaat dan niet alleen om bijvoorbeeld de welbekende LU PiM’s, maar ook om jodenkoeken, roze koeken, stroopwafels van bijvoorbeeld Kanjers en brosse koffiekoekjes. Het gaat om koeken die het hele jaar door lekker worden bevonden, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Verschillende producenten brengen ze op de markt en altijd weer vallen ze in de smaak. U zult in deze webshop koekjes van onder meer De Molen

’s Banket, LU, SultanaZeeuwse Roomboter Babbelaars en Van Doorn. Het gaat om topmerken die we zeker aanbevelen.

Gevulde koekjes online bestellen

Tevens kunt u bij ons online koekjes bestellen die over een lekkere vulling beschikken. Diverse vullingen zijn daarbij mogelijk, gaande van een roombotervulling over een appelvulling tot een speculaasvulling of een chocoladevulling. Deze koeken zijn lekker smeuïg en doen het goed bij de koffie of als tussendoortje. Bekende leveranciers van dergelijke gevulde koeken zijn De Lekkerste, De Molen’s Banket en Boom Bakkers. U kunt in deze webshop koekjes bestellen van deze en andere merken.

Droge koekjes online bestellen

De droge biscuits bewijzen dat koeken helemaal geen gekke vullingen, toppings of ingrediënten nodig hebben. De biscuits zijn lekker knapperig en luchtig. Het zijn verantwoorde tussendoortjes, veelal zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Ze hebben een volle smaak en ze zijn heel lekker bij de koffie, bij de thee en bij een glas melk. Deze droge biscuits worden gemaakt op basis van meel en kunnen ook dienstdoen als een bron van energie voor onderweg. U kunt bij ons onder meer van het merk Verkade droge koekjes online bestellen.

In deze webshop koekjes bestellen voor aan de ontbijttafel

Niet alleen aan de koffietafel of onderweg zijn koeken heel lekker, ook aan de ontbijttafel is dat geval. Daarom vindt u in deze webshop koekjes die perfect bij het ontbijt kunnen worden geserveerd. Het bekendste voorbeeld hiervan is natuurlijk de kruidkoek. U eet het puur of met een beetje boter. U kunt ook kiezen voor een kruidkoek met rozijnen. Ook een plakje cake is erg lekker bij het ontbijt, net als speculaas. Dat laatste inspireerde producenten zelfs om een eigen speculaaspasta op de markt te brengen. Ook voor de ontbijttafel kunt u bij ons online koekjes bestellen.

Suikervrije en vegetarische koekjes online bestellen

Ten slotte kunnen ook mensen met specifieke dieeteisen in deze webshop koekjes vinden, koekjes die perfect aan hun wensen voldoen. We hebben een mooi suikervrij assortiment van koeken die zijn gezoet met diverse zoetstoffen. En we hebben ook een vegetarisch en vegan assortiment, waarbij bijvoorbeeld geen melk is gebruikt. Via de filtertool op deze pagina kunt u eenvoudig filteren op vegetarische producten. Indien u specifieke dieeteisen heeft, zullen de onderstaande pagina’s u wellicht ook interesseren. Op deze pagina’s kunt u meer dan alleen online koekjes bestellen.

"