Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Ja (2)
 2. Nee (7)
Prijs
 1. 10
  34
Manufacturer
 1. Coca-Cola (22)
Soort frisdrank
 1. Cola  (9)
Verpakking
 1. Blik (3)
 2. Petfles 0,5 liter (3)
 3. Fles 1,5 liter (3)

Coca-Cola

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 22

Pagina:
 1. 1
 2. 2
"

Over het merk Coca-Cola

Er zijn zo van die merken die iedereen kent. Coca-Cola is daar een voorbeeld van. Het is al verschillende keren uitgeroepen tot het waardevolste merk ter wereld. Met enorme marketingbudgetten bereikt het bedrijf alle uithoeken van de wereld. Zo veroverde Coca-Cola Denemarken, Nederland, Nieuw-Zeeland en Nigeria. Enkel in Cuba en Noord-Korea is deze frisdrankgigant niet actief, maar de producten zijn er wel te verkrijgen op de zwarte markt. Uiteraard kunt u ook bij Dropwinkel.eu de klassieke dranken van dit merk kopen, waaronder de versies Regular, Light en Zero. Daarnaast bieden we ook bijzondere varianten aan, zoals Coca-Cola Vanille en Coca-Cola Cherry.

Twee bijzondere smaken: Coca-Cola Vanille & Cherry

Coca-Cola Vanille is een frisdrank met de klassieke smaak van dit coladrankje, maar dan verrijkt met een vleugje van vanille. Het bevat enkel natuurlijke aroma's en de combinatie van vanille- en plantenextracten gaat perfect samen met het cafeïnearoma dat Coca-Cola Vanille typeert. Coca-Cola Cherry is dan weer een drankje waarbij de klassieke smaak ervan eveneens centraal staat, maar dan in combinatie met een kersenaroma. Dit drankje is ook te verkrijgen in de variant Coca-Cola Cherry Zero. Hierbij is het drankje gezoet met zoetstoffen in plaats van met suiker.

Hoe Coca-Cola Denemarken voor extra scherpe prijzen zorgt

Waarom wij voor Coca-Cola Denemarken dankbaar zijn? Dat komt omdat wij dit populaire frisdrankje ook uit Denemarken importeren. Het gaat om net dezelfde frisdrank als deze die u al langer kent, maar dan in een Deens blikje. Eigenlijk is het enige verschil de prijs, die veel lager ligt dan wat u voor de niet-geïmporteerde variant dient te betalen. Ook andere frisdranken worden door ons uit Denemarken geïmporteerd. Hieronder leest u er meer over.

"