Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Nee (49)
Vegetarisch
 1. Ja (61)
 2. Nee (49)
Prijs
 1. 8
  98
Manufacturer
 1. Haribo (112)

Haribo

Haribo

Foto-tabel Lijst

1-12 of 112

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 112

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
"

Over het merk Haribo

De Haribo-snoepjes, wie kent ze nu niet? Het Duitse Haribo is misschien wel de bekendste snoepproducent ter wereld. De bekendste onder de Haribo-snoepjes zijn uiteraard de gummibeertjes. Het gaat om gelatinesnoepjes in de vorm van een beertje en dat met uiteenlopende kleuren. Elke dag worden er maar liefst 160 miljoen van deze beertjes geproduceerd. Uiteraard is het assortiment wel wat ruimer dan alleen deze goudberen.

Ruime keuze aan Haribo-snoepjes

Naast de goudberen bestaan er nog talloze andere soorten Haribo-snoepjes. Denk bijvoorbeeld aan de Happy Cherries, de snoepjes in de vorm van kersen. Of aan de Happy Peaches in de vorm van perziken. Daarnaast doet de Starmix het bijzonder goed, net als de Favourites Mix, de Bananas en de Chamallows. De Chamallows is de benaming voor het ruitspek van dit merk. Daarnaast verkoopt Haribo drop. En veel drop. De Haribo-drop kent veel verschijningsvormen. Er zijn bijvoorbeeld de dropmedailles, de droprotella's, de dropsprotten en de dropmanen. Het assortiment kan enigszins verschillen. Zo is Haribo halal in Turkije, maar gebruikt men in andere landen varkensgelatine. Dat is ook het geval voor het Haribo-snoep dat in Nederland en België wordt verkocht. Dit Haribo-snoep wordt gemaakt op basis van gelatine dat afkomstig is van varkenszwoerd, de huid van een varken. Uiteraard worden er bij ons ook vegetarische Haribo-snoepjes verkocht die geschikt zijn voor moslims.

Haribo-snoepjes komen en gaan

Hoewel het assortiment van Haribo-snoepjes nog steeds enorm ruim is, zijn er in het verleden ook talloze snoepjes afgevoerd. Een voorbeeld daarvan is de oud-Hollandse trekdrop. Begin 2020 stopte het bedrijf met de productie van deze drop omdat het niet meer rendabel was. Volgens het bedrijf in kwestie vond enkel de Nederlandse consument het product lekker en waren de machines verouderd. Het was niet langer rendabel om ze te vervangen. Het is een van de zovele oud-Hollandse dropproducten die uit de winkelrekken verdwenen. Bij Dropwinkel.eu doen we daarom elke dag ons uiterste best om oud-Hollandse lekkernijen te blijven aanbieden. En daar slagen we verdomd goed in. Op de onderstaande pagina's ontdekt u er alles over.

"