Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
 1. Ja (33)
Prijs
 1. 4
  50
Manufacturer
 1. Lay's (31)
 2. Lays (1)
 3. Lays's (1)

Lay's

Foto-tabel Lijst

1-12 of 33

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 33

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
"

Over het merk Lay's

Lay's is een bekend chipsmerk uit de Verenigde Staten en is gespecialiseerd in aardappelchips. Het bedrijf is in 1932 opgericht door Herman Lay die zijn producten aanvankelijk vanuit de kofferbak van zijn auto verkocht. In 1944 werd het bedrijf de eerste fabrikant van snackvoeding die reclamespotjes kocht. Het bleek een schot in de roos te zijn. Het bedrijf kende een snelle groei. In 1961 fuseerde het met Frito Company en de chipsverkoop kreeg nadien een internationale dimensie. Intussen zijn de chips van dit merk ook bij ons te verkrijgen en is er regelmatig een Lay's-actie te vinden op deze website.

Assortiment van Lay's

Lay's heeft een ongelofelijk ruim assortiment. Er zijn bijvoorbeeld de klassieke chips met de smaken naturel, paprika, ketchup, pickles, barbecue ham, bolognese, Patatje Joppie en cheese & onion. Daarnaast is er collectie Lay's Max met extra veel crunch en smaak. Dit is ook te verkrijgen in de uitvoeringen Lay's Max Double Crunch met dubbel zo diepe ribbels en Max Strong, chips die speciaal zijn ontworpen om goed samen te gaan met bier. Reeksen als Iconic Restaurant Flavours (smaken die zijn geïnspireerd door bekende restaurantketens) en Oven Baked (in de oven gebakken in plaats van gefrituurd) geven het assortiment een bijzondere twist. Een andere populaire collectie is Lay's Strong. Lay's Strong is net als Max Strong ontworpen om goed samen te gaan met bier, maar heeft wat minder ribbels. Met onder meer Bugles, Hamka's, Wokkels, Mama Mia's en Grills laat het bedrijf zich niet beperken tot aardappelschijfjes en met Lay's Light biedt het chips aan met 33% minder vet dan bij de klassieke chips. Er is met andere woorden keuze zat!

Besparen dankzij een Lay's-actie

Regelmatig kunt u op deze website een Lay's-actie vinden. Bij een Lay's-actie worden de chips van dit merk extra voordelig aangeboden. Dergelijke acties geven wij weer op de actiepagina op deze website. Daarnaast hebben wij standaard een Lay's-actie voor u: een mooie korting indien u een bepaalde hoeveelheid van dit merk koopt. Deze staffelkortingen worden automatisch verrekend. Aanvullend op deze Lay's-actie geniet u bij een voldoende ruime bestelling ook van een gratis verzending. Niet alleen voor een Lay's-actie bent u op deze website aan het juiste adres. Ook voor andere merken hebben wij regelmatig acties. Ga naar de actiepagina of ontdek meer over ons chipsassortiment via de volgende pagina's.

"