Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (1)
Prijs
  1. 23
    24
Manufacturer
  1. Dolci (1)

Paw Patrol

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Snoep van Paw Patrol kopen bij Dropwinkel.eu

Paw Patrol is een kinderserie uit Canada en werd in 2013 voor het eerst door Nickelodeon uitgezonden. Bij deze kinderserie volgt men de heldendaden van verschillende heldhaftige puppy’s die worden aangestuurd door een al even moedige jongeman. De avontuurlijke serie is heel erg populair bij kinderen en daar spelen verschillende snoepjesproducenten op in door eigen Paw Patrol-snoep op de markt te brengen. Paw Patrol-snoep staat steeds in het teken van deze animatieserie en combineert snoepgoed niet alleen met leuke afbeeldingen van Paw Patrol, maar vaak ook met speeltjes.

Leuk Paw Patrol-snoep om mee te scoren

Er zijn een aantal producenten van Paw Patrol-snoep en er is ook heel wat keuze voor wie op zoek is naar dit thematisch snoepgoed. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tube met lekker suikerwerk en een sleutelhanger van uw favoriete puppy. Of u kiest voor een snoepjestube met een stempel, heel leuk om tekeningen te versieren! Tijdens de zomermaanden geeft u dan weer de voorkeur aan Paw Patrol-snoep met een kleine ventilator die voor verfrissing zorgt. Al dit thematisch snoepgoed is ideaal om te scoren op verjaardagsfeestjes en tuinfeestjes. U vindt u het allemaal bij Dropwinkel.eu.

Kindersnoepgoed met speeltjes

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor leuke Paw Patrol-snoepjes, maar ook voor ander thematisch snoepgoed dat zich liet inspireren door populaire kinderseries. Denk dan bijvoorbeeld aan Pokémon-, SpongeBob-, en Minions-snoep. Wij hebben het allemaal! Op de onderstaande pagina’s kunt u het allemaal bestellen.

"