Onze andere webshops

Nootjes

Foto-tabel Lijst

1-12 of 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

"

Online nootjes kopen bij Dropwinkel.eu

Er zijn natuurlijk heel wat snacks om tussen te kiezen, maar nootjes zijn voor velen toch de favoriet. Op het gebied van nootjes is er heel wat keuze. Er zijn bijvoorbeeld wasabi-nootjes, vers gebrande pinda’s met een coating van wasabi (mierikswortel). Dergelijke wasabi-nootjes zijn erg lekker bij een biertje. Maar er zijn ook meer dan alleen wasabi-nootjes. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor cashewnoten,zonnebloempittenwalnoten, borrelnootjes, tijgernootjes, pinda'skikkererwten, borrelmix of lekkere mais. En daarnaast zijn er ook nog de gemixte noten verpakkingen met talloze soorten nootjes. Een pluspunt: nootjes zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. Hieronder ontdekt u waarom noten gezond zijn.

Verschillende redenen waarom noten gezond zijn

Roer gerust wat nootjes door de yoghurt of voeg een handje nootjes toe aan de brooddoos, want nootjes zijn behoorlijk gezond. Waarom noten gezond zijn? Dat heeft verschillende redenen. Een eerste reden waarom noten gezond zijn, is omdat ze de slechte cholesterol verlagen. Hierdoor dammen ze het risico op hart- en vaatziekten in. Een tweede reden waarom noten gezond zijn, is omdat ze vooral uit onverzadigde vetten bestaan. Deze hebben een gunstig effect op de gezondheid. Een andere reden waarom noten gezond zijn, is omdat ze rijk zijn aan onder meer ijzer, vitamine E, zink, kalium, magnesium en calcium.

Gezond snacken met Dropwinkel.eu

Hoewel er verschillende redenen zijn waarom noten gezond zijn, zijn niet alle nootjes even gezond. Vooral noten met een krokant korstje, noten met chocolade (bijvoorbeeld M&M’s) en chocoladepasta met noten is te vermijden. De voorkeur gaat uit naar ongezouten hazelnoten, walnoten, pinda’s, amandelen, cashewnoten, kastanjes, pistachenoten en pecannoten. U kunt ze afwisselen met onder meer zonnebloempitten, pompoenpitten en chiazaad. Op deze pagina vindt u een aantal gezonde keuzes terug. Ontdek ook onze andere gezonde opties die hieronder zijn weergegeven.

"