Onze andere webshops

Pepermunt

Foto-tabel Lijst

1-12 of 94

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 94

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dropwinkel.eu: de webshop voor al uw pepermunten

Pepermunt-snoepjes zijn snoepjes die worden gemaakt op basis van pepermuntolie. Ze bevatten uiteraard ook suiker en een bindmiddel, vaak is dat zetmeel. Pepermuntolie wordt verkregen op basis van het pepermuntblad en heeft een sterke en frisse smaak. Hierdoor zijn pepermunt-snoepjes heel geschikt om de adem te verfrissen. Zeker na het eten van een gekruide maaltijd is het aangenaam om even te genieten van een of meerdere pepermunten. Pepermunt-snoepjes zijn er in talloze uitvoeringen, gaande van pepermunten die als keelverzorgers fungeren tot varianten die eerder zijn gemaakt als verfrisser.

Producenten van pepermunt-snoepjes

Er zijn talloze producenten van pepermunten in ons land. De bekendste is misschien wel de producent Wilhelmina, die de pepermunt-snoepjes ter ere van het koningshuis maakt. Op de grote bussen staan vaak ook de telgen van onze koninklijke familie afgebeeld. Het is echter zeker niet de enige producent van pepermunt-snoepjes. Ook onder meer Mentos, Red Band, Holland Foodz, De Bron en CCI maken lekkere pepermunten. Pepermunten zijn te verkrijgen in diverse verpakkingen, gaande van grote blikken over pepermuntrollen tot kleine blikjes die perfect in uw broekzak passen.

Van pepermunttabletten en -bollen tot pepermunt-kussentjes

Niet alleen qua verpakkingswijze kunnen pepermunt-snoepjes danig verschillen. Ook wat hun uiterlijk betreft, is dat het geval. Het bekendste voorbeeld van pepermunten zijn de harde pepermunten waarop u dient te zuigen. Deze pepermunten in de vorm van tabletten zijn ook ideaal om de keel te smeren. Daarnaast zijn er ook pepermuntballen, ronde pepermunten die eveneens om op te zuigen zijn. Ook kunt u kiezen voor pepermunt-kussentjes. Pepermunt-kussentjes zijn zachte pepermuntjes, zoals ze ook vroeger al werden gemaakt. Ook pepermunt-kussentjes hebben een ongelofelijk verfrissende kracht.

Andere producten van Dropwinkel.eu

Pepermunt-snoepjes zijn ideaal om de keel te smeren en de adem te verfrissen. Er zijn uiteraard nog heel wat alternatieven die daar ook heel goed toe in staat zijn. Zo zit ook kauwgom boordevol verfrissing en kunt u de keel natuurlijk ook smeren met lekkere kruidenbonbons of met hakhoning. Op de onderstaande pagina's leest u meer over deze producten.