Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Nee (2)
Vegetarisch
 1. Ja (18)
Prijs
 1. 3
  55
Manufacturer
 1. De Bron (5)
 2. Katja (6)
 3. Klepper & Klepper (4)
 4. Matthijs (3)

Vegetarische drop

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Online vegetarische drop kopen bij Dropwinkel.eu

Wie vegetarisch wil eten, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Zelfs in dropjes, een product dat eigenlijk wordt gemaakt op basis van zoethoutwortelextract en salmiak, zit er vaak iets dierlijks: gelatine. Gelatine wordt gebruikt als bindmiddel en is voor fabrikanten voordeliger dan alternatieven als Arabische gom. Arabische gom is daarbij heus niet het enige andere bindmiddel dat men kan gebruiken, ook cachou hoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Cachou is afkomstig van de bast van tropische bomen als de mimosa en de betelpalm.

Veggie drop kopen bij Dropwinkel.eu

Er zijn wel degelijk een aantal fabrikanten die geen gelatine gebruiken, maar alternatieven als cachou of Arabische gom. U kunt natuurlijk het ingrediëntenlijstje nagaan om op zoek te gaan naar veggie drop, maar dat is allesbehalve eenvoudig. Het is een van de redenen waarom wij dat voor u hebben gedaan en op deze pagina enkel vegetarische drop opnemen. Er zijn overigens ook keurmerken (het V-label) die transparant aangeven of er al dan niet sprake is van vegetarische drop. Houd er ten slotte rekening mee dat op deze pagina enkel veggie drop is weergegeven. Het gaat niet per se om vegan drop. Indien het om vegan drop gaat, geven we dat op de productpagina voor u aan.

Ruim assortiment van vegetarische drop

Van vrijwel alle dropjes zijn er vegetarische varianten te vinden. Als het over zoute dropjes gaat, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Katja Dropharingen. Ook onder meer de Klene Zoute Ovaaltjes Suikervrij en de Venco Zoute Kristallen hebben enkel vegetarische ingrediënten. Voor wie houdt van zoete dropjes is het aanbod van vegetarische drop ruimer. Onder andere Katja Oeries en de Katja Apekoppen met de smaak van banaan zijn voorbeelden van veggie drop. Andere voorbeelden van veggie drop zijn onder meer de Klene Zoete Zonnetjes Suikervrij, de Klene Honingbijtjes Suikervrij, de Venco Zoete Parels en de Panda Natural Original Liquorice. Veel van deze veggie drop kunt u ook bij ons aanschaffen.

Meer dan alleen veggie en vegan drop kopen bij Dropwinkel.eu

Wij hebben een ruim assortiment aan lekkernijen voor vegetariërs. Zo kunt u bij ons niet alleen vegetarische drop en vegan drop vinden, maar ook nog heel wat andere vegetarische alternatieven. Neem bijvoorbeeld de producten van Hannie's Hakhoning die geen gelatine of lactose bevatten. Ze zijn geschikt voor vegetariërs. Het bevat natuurlijk wel honing en is niet geschikt voor veganisten. Een andere goede keuze zijn de dropsnoepjes van Sirea, waarbij men gelatine heeft vervangen door cachou. Ontdek op de onderstaande pagina's meer over onze vegetarische producten.